Restaurant Flo

Åpen fra 18.00 – 20.30

Kveldens 3 retters meny vil ha et utvalg fra sesongens beste råvarer. Med hotellets beliggenhet nært havet er det kort vei til lokale delikatesser. Her skal det være noe for alle og enhver. Allergier tar vi selvsagt hensyn til det.
Restauranten har seating hver halv time fra 18.00 til siste seating 20.30. Kr 745,- per pers

Tilbud og pakker

Selskap og jubileum

4 selskapslokaer

Selskap, feiringer og markering av spesielle anledninger er alltid hyggelige. Vi har lang og solid erfaring, samt romslige lokaler som kan tilpasses for å sikre god avstand mellom gjestene.

Som en del av kysten, midt i et av verdens største matområder, har vi enestående tilgang til førsteklasses fisk og skalldyr. Sjømat er svært populært, og her hos oss kan du nyte både tradisjonelle retter og nyskapende smaker. Våre kokkers fantasi og lekelyst er velutviklet.

Dersom det er ønskelig, kan hele Hustadvika Havhotell også leies eksklusivt for mindre selskaper.

Om det er noe mer spesifikt du lurer på eller om du trenger ytterligere assistanse, er det bare å spørre!

Bryllup

2 – 80 personer

Bryllupsdagen er en av de store minnerike dagene i livet! Legg den ut til havgapet og Hustadvika Havhotell som gir en flott ramme for den store dagen. Det er mye som skal planlegges som bla. meny, bordoppsett, musikk, og overnatting og det er lov å være nervøs foran en slik begivenhet. La oss hjelpe deg med planleggingen – så kan du gjøre andre ting.

Klassisk oppdekning i selskapslokale
Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta kontakt med oss og vi skreddersyr et opphold til deg!