Møterom på Hustadvika Havhotell

2 – 80 personer

Våre møterom har ulike størrelser og er alle sammen fleksible slik at de kan tilpasses akkurat ditt behov. Vi har lang erfaring med å ta imot både større og mindre grupper, hvor vi skreddersyr løsninger for en optimal samling.

Kurs og konferanser – blant hav og fjell

Hotellet har møterom fordelt i flere etasjer som er fleksible og kan passe for enhver anledning. Med norskekystens vind og vær som herjer ute ved havgapet vil våre gjester alltid kunne finne arbeidsroen inne hos oss. Møterommene våre er utstyrt med prosjektor, lerret, nødvendige kabler/overganger, whiteboard og skrivesaker. Muligheten for utskrift vil alltid være mulig, og gratis wifi er så klart inkludert. Vi anbefaler alle våre gjester å gjøre det meste ut av dagen som å legge til en fjelltur, sjøbading og badstue eller andre aktiviteter som frisker opp stemningen, samarbeidet og kreativiteten i møterommene. Vi har hagespill på hotellet og et godt samarbeid med lokale aktører som tilbyr bl.a. RIB, fisketurer, yoga og teambuilding.

Miljøbilde kurs og møter

Dag-pakke

Møterom etter størrelse på din gruppe
Snacks, kaffe/te/vann, lunsj
675,- pr person Dag-pakke

Gjør din neste bedriftssamling uforglemmelig ved å velge Hustadvika Havhotell, et sted hvor profesjonelle fasiliteter møter naturskjønn ro. Våre møterom er utstyrt med prosjektor, lerret, og høyttalersystem, er den ideelle settingen for produktive møter og presentasjoner.

Trenger du en dag med møtevirksomhet uten overnatting?
Dag-pakken er perfekt for deg!

Inkludert i Dag-pakken:

  • Møterom
  • Kaffe, te og Purewater
  • Energi-shot
  • Grønnsaker med hjemmelaget dipp
  • Hjemmelaget nøtteblanding
  • 2-retters lunsj i Restaurant Flo
  • Hjemmelaget fersk bakst
Kurs og møter på Havhotellet
En nydelig rett på tallerken

Lunsj-til-lunsj

Møterom etter behov
1 overnatting i komfortable rom
4-retters middag i Restaurant Flo
2945,- per person

Vår eksklusive lunsj-til-lunsj pakke med overnatting som gir dere to dager fylt med kulinariske høydepunkter og avslappende komfort.

Lunsj-til-lunsj pakken inkluderer:

-Dag-pakke begge dager
-Hjemmelaget fersk bakst
-4-retters middag fra Restaurant Flo
-Overnatting i hotellrom eller sjøhus
-Deilig frokost med hjemmelagde produkter

Velg Hustadvika Havhotell for din neste bedriftssamling og la oss ta vare på hver detalj mens dere fokuserer på det som er viktig – å bygge et sterkere, mer inspirert team

Møtepakke – alt i ett

Ønsker du å samle gjengen til en magisk opplevelse med god mat, god stemning og god faglig tilføyelse? Her på Hustadvika legger vi til rette for at dere får akkurat dette. Restaurant med lunsj og middags servering, vakre omgivelser og fleksible møterom som rommer alle slags grupper, både store og små.

Pris på forspørsel.

Lokaler

Opptil 80 pers
Storholmen
Dette er et flott lokale med peis til litt større grupper. Sitteplasser: 80 personer.
Opptil 110 pers
Moloen
Har en fantastisk utsikt over storhavet og fjelltoppene. Et eget avlukket område med egen bar. Sitteplasser: 110 personer
Opptil 20 pers
Utsikten
Et lite og koselig lokale med sofagrupper, peis og en nydelig utsikt ut over storhavet. Passer fint for mindre grupper og selskap opptil 20 personer
Se mer
Se mindre

Årsmøte, generalforsamling eller medlemsmøte – I gode møterom

Legg ditt neste årsmøte til oss på Hustadvika Havhotell. Vi har store gode møterom med god fleksibilitet i forhold til størrelse på gruppen.

Tilbudet inneholder:

  • Møterom inkl stanrad AC utstyr og gratis wifi
  • Kaffe / te og vann ppå mørerommet
  • 3- eller 5-retters meny i Restaurant Flo

Pris på forespørsel.

Workation – med utsikt og arbeidsro

Trenger du et lite avbrekk fra hverdagen, men slipper ikke unna din del av arbeidet, er Hustadvika alternativet for deg. Her kan du koble deg på jobb med vårt gratis fibernettverk mens du finner arbeidsroen med lyden av bølger og synet av fjell. Hotellrommene våre er utstyrt med espressomaskiner, private balkonger og senger fra Wonderland beds med dundyner. Andre fasiliteter og ekstra bevertning er også mulig å benytte ved forespørsel.

Romslig dobbeltrom
Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta kontakt med oss og vi hjelper deg med planleggingen av ditt arrangement!