Møterom på Hustadvika Havhotell

2 – 80 personer

Våre møterom har ulike størrelser og er alle sammen fleksible slik at de kan tilpasses akkurat ditt behov. Vi har lang erfaring med å ta imot både større og mindre grupper, hvor vi skreddersyr løsninger for en optimal samling.

Kurs og konferanser – blant hav og fjell

Hotellet har møterom fordelt i flere etasjer som er fleksible og kan passe for enhver anledning. Med norskekystens vind og vær som herjer ute ved havgapet vil våre gjester alltid kunne finne arbeidsroen inne hos oss. Møterommene våre er utstyrt med prosjektor, lerret, nødvendige kabler/overganger, whiteboard og skrivesaker. Muligheten for utskrift vil alltid være mulig, og gratis wifi er så klart inkludert. Vi anbefaler alle våre gjester å gjøre det meste ut av dagen som å legge til en fjelltur, sjøbading og badstue eller andre aktiviteter som frisker opp stemningen, samarbeidet og kreativiteten i møterommene. Vi har hagespill på hotellet og et godt samarbeid med lokale aktører som tilbyr bl.a. RIB, fisketurer, yoga og teambuilding.

Miljøbilde kurs og møter

Møtepakke – alt i ett

Ønsker du å samle gjengen til en magisk opplevelse med god mat, god stemning og god faglig tilføyelse? Her på Hustadvika legger vi til rette for at dere får akkurat dette. Restaurant med lunsj og middags servering, vakre omgivelser og fleksible møterom som rommer alle slags grupper, både store og små.

Pris på forspørsel.

Lokaler

Storholmen
Dette er et flott lokale med peis til litt større grupper. Sitteplasser: 80 personer.
Opptil 80 pers
Moloen
Har en fantastisk utsikt over storhavet og fjelltoppene. Et eget avlukket område med egen bar. Sitteplasser: 110 personer
Opptil 110 pers
Utsikten
Et lite og koselig lokale med sofagrupper, peis og en nydelig utsikt ut over storhavet. Passer fint for mindre grupper og selskap opptil 20 personer
Opptil 20 pers
Se mer
Se mindre

Årsmøte, generalforsamling eller medlemsmøte – I gode møterom

Legg ditt neste årsmøte til oss på Hustadvika Havhotell. Vi har store gode møterom med god fleksibilitet i forhold til størrelse på gruppen.

Tilbudet inneholder:

  • Møterom inkl stanrad AC utstyr og gratis wifi
  • Kaffe / te og vann ppå mørerommet
  • 3- eller 5-retters meny i Restaurant Flo

Pris på forespørsel.

Workation – med utsikt og arbeidsro

Trenger du et lite avbrekk fra hverdagen, men slipper ikke unna din del av arbeidet, er Hustadvika alternativet for deg. Her kan du koble deg på jobb med vårt gratis fibernettverk mens du finner arbeidsroen med lyden av bølger og synet av fjell. Hotellrommene våre er utstyrt med espressomaskiner, private balkonger og senger fra Wonderland beds med dundyner. Andre fasiliteter og ekstra bevertning er også mulig å benytte ved forespørsel.

Romslig dobbeltrom
Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta kontakt med oss og vi hjelper deg med planleggingen av ditt arrangement!