Hotellrom med sjøutsikt

Dobbeltseng, enkeltsenger
2 personer
Alle rom har balkong med 2 stoler og bord. I hovedsak dobbeltseng 180 cm, enkelte rom har 2 enkle senger satt sammen som dobbeltseng. Nespresso maskin. Eget bad med dusj og toalett. Kjæledyr kun etter forhåndsavtale, da det er begrenset antall rom hvor dette er tilrettelagt for. Ekstra kostand vil påløpe.

Hotellrom med sjøutsikt
Dobbeltseng på hotellrom med sjøutsikt
Bad på hotellrom med sjøutsikt

Familierom med sjøutsikt

Dobbeltseng, køyeseng
4 personer

Våre hotellerom ligger i hotellbygget som er vendt mot havbassenget og Stemshesten. Resepsjon og restaurant ligger i servicebygget ca 50 meter unna. Familierommet har ikke tilgang til egen balkong. 1 dobbeltseng på 180 cm. Køyseng for 2 personer. Eget bad med dusj og toalett.

Dobbeltseng på Familierom med sjøutsikt
Familierom med sjøutsikt
Dobbeltseng og køyeseng på Familierom med sjøutsikt
Bad familierom med sjøutsikt

Suite

Dobbeltseng
2 personer
40 kvm

Suite har en størrelse på 40kvm. Her er stor veranda med stol og bord. Ellers så har suiten soverom, garderobe, sminkebord og stue med sofa, bord, stol og TV. Nespresso Maskin. Badet har badekar og dusj.

Romslig stuedel på suiten
God plass på suiten med egen stuedel
Dobbeltseng på suite
Stort bad på suiten

Leilighet med sjøutsikt

Twinbed
4 personer

Leilighetene våre ligg i hotellbygget som er vendt mot havbassenget og Stemshesten. Resepsjon og restaurant ligger i servicebygget ca 50 meter unna. I våre leiligheter gis det fleksibilitet til å velge mellom selvhushold eller å kjøpe middag fra restauranten. Mulighet for «connection room» for å få et ekstra soverom.

Leilighet med sjøutsikt
Bad på Leilighet med sjøutsikt

Sjøhus 4 personer

Dobbeltseng, enkeltsenger
4 personer
Eget kjøkken
2 soverom

Sjøhusene ligger spredt på hotellområdet med kort avstand til servicebygget med resepsjon og restaurant. Sjøhus for 4 personer er et godt alternativ om dere søker fleksibilitet med tanke på å lage mat, og ha god plass under oppholdet. Stue med åpen kjøkkenløsning, spisegruppe og sofa/sofastoler. Koketopper, komfyr, kjøleskap og basic utstyr for å lage og servere mat med. Sjøhusene våre har tilgang til TV med et begrenset utvalg av kanaler.

Soverom og stue sjøhus
Soverom med dobbeltseng
Soverommene sjøhus 4 personer
Stue og kjøkkenkrok sjøhus 4 personer
Kjøkkenkrok sjøhus
Stue og kjøkkenkrok sjøhus 4 personer
Spisestuedel sjøhus
Bad sjøhus

Sjøhus 5 personer

Dobbeltseng, køyeseng
5 personer
Eget kjøkken
2 soverom

Sjøhusene ligger spredt på hotellområdet med kort avstand til servicebygget med resepsjon og restaurant. Dette er et godt alternativ om dere søker fleksibilitet med tanke på å lage mat, og ha god plass under oppholdet. Stue med åpen kjøkkenløsning, spisegruppe og sofa/sofastoler. Koketopper, komfyr, kjøleskap og basic utstyr for å lage og servere mat med. Sjøhusene våre har tilgang til TV med et begrenset utvalg av kanaler.

Stue og spisestuedel sjøhus 5 personer
Køyeseng sjøhus 5 personer
Dobbeltseng sjøhus 5 personer
Bad sjøhus 5 personer
Køyeseng soverom sjøhus 5 personer
Kontakt oss
First
Last

Ta kontakt og vi skreddersyr et opphold!