Hotellrom med sjøutsikt

Dobbeltseng, enkeltsenger
2 personer

Alle rom har balkong med 2 stoler og bord. I hovedsak dobbeltseng 180 cm, enkelte rom har 2 enkle senger satt sammen som dobbeltseng. Nespresso maskin. Eget bad med dusj og toalett. Kjæledyr kun etter forhåndsavtale, da det er begrenset antall rom hvor dette er tilrettelagt for. Ekstra kostand vil påløpe.

Vi har dobbelt/enkeltrom som er tilpasset HC/rullestolbrukere.

Hotellrom med sjøutsikt
Dobbeltseng på hotellrom med sjøutsikt
Bad på hotellrom med sjøutsikt

Familierom med sjøutsikt

Dobbeltseng, køyeseng
4 personer

Våre hotellrom ligger i hotellbygget som er vendt mot havbassenget og Stemshesten. Dette rommet har 1 dobbeltseng på 180cm pluss en køyeseng for 2 personer. Eget bad med dusj, toalett og 2 servanter. Dette rommet er eneste hotellrommet som ikke har tilgang til egen balkong, men med kort vei ned til fellesbalkong utenfor vår velværeavdeling med sauna. Hotellbygget ligger ca. 50 meter unna resepsjonen og restauranten, så det er ro å finne til små barn som tar en tidlig kveld.

Dobbeltseng på Familierom med sjøutsikt
Familierom med sjøutsikt
Dobbeltseng og køyeseng på Familierom med sjøutsikt
Bad familierom med sjøutsikt

Suite

Dobbeltseng
2 personer
40 kvm

Suiten er vårt største hotellrom på hele 40kvm. Det kommer med en stor balkong og sitteplasser til å nyte en 180graders utsikt mot hav og fjell. Rommet er utstyrt med dobbeltseng på 180cm, garderobe, sminkebord, egen stue med sofa, bord, stol og TV og Nespresso maskin. Baderommet er også utstyrt med badekar og morgenkåpe i tillegg til dusj og toalett.

God plass på suiten med egen stuedel
Romslig stuedel på suiten
Dobbeltseng på suite
Stort bad på suiten

Leilighet med sjøutsikt

Twinbed
4 personer

Leilighetene våre ligger i første etasje på hotellbygget med egen veranda, kjøkken og stue. 2 av våre dobbelt-/enkeltrom kan også slås sammen med en åpen kjøkken/stue mellom soverommene. Dette gir fleksibilitet for de som ønsker selvhushold eller bestille ferdiglaget mat fra oss som kan varmes opp på eget kjøkken. Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap, komfyr, koketopper og grunnleggende utstyr for å lage/servere mat med.

Leilighet med sjøutsikt
Bad på Leilighet med sjøutsikt

Sjøhus 4 personer

Dobbeltseng, enkeltsenger
4 personer
Eget kjøkken
2 soverom

Alle sjøhusene (bortsett fra nr. 1) har nå fått nytt inventar av spisebord, stoler og stuebord. Så gjerne bytt bilder til de nye som Christer har tatt. Runde bord er inn, rektangulære bord er ut. Soverom har ingen endring, så la bilder stå, men legg gjerne inn et bilde av de nye soverommene også (med sengegavel av tre) på sjøhus til 4 personer.

 

God plass på suiten med egen stuedel
Soverom med dobbeltseng
Soverommene sjøhus 4 personer
Kjøkkenkrok sjøhus
Stue og kjøkkenkrok sjøhus 4 personer
Bad sjøhus

Sjøhus 5 personer

Dobbeltseng, køyeseng
5 personer
Eget kjøkken
2 soverom

Sjøhusene ligger spredt på hotellområdet med kort avstand til servicebygget med resepsjon og restaurant. Dette er et godt alternativ om dere søker fleksibilitet med tanke på å lage mat, og ha god plass under oppholdet. Stue med åpen kjøkkenløsning, spisegruppe og sofa/sofastoler. Koketopper, komfyr, kjøleskap og basic utstyr for å lage og servere mat med. Sjøhusene våre har tilgang til TV med et begrenset utvalg av kanaler.

Stue og spisestuedel sjøhus 5 personer
Køyeseng sjøhus 5 personer
Dobbeltseng sjøhus 5 personer
Bad sjøhus 5 personer
Køyeseng soverom sjøhus 5 personer
Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta kontakt og vi skreddersyr et opphold!