Classic Norway Hotels
med tyttebærkrem og mynte plassert på et sprøstekt hjemmelaget focaccia brød.
Havregluten & Melk
med kreps, reker og norske rotgrønnsaker.
Skalldyr, Melk & Rotselleri
med ovnsbakte poteter, gulrotpuré og stekt spisskål servert med en sitronbasert hvitvinssaus toppet med høvlet fennikel.
Fisk & Melk
med Baileys krem, pralin-smuler og friske norske bær.
Nøtter, Melk, Havregluten, Egg & Alkohol
med hollandaise laget på brunet smør, toppet med ørret rogn.
Bløtdyr & Egg
med chili, rørosrømme-dressing og focaccia krutonger.
Melk & Havregluten
med potetpuré og rødvins saus, servert med ulike sauterte sopp og sesongens grønnsaker.
Svin
med friske norske jordbær, sitronsirup og praline-smuler.
Melk, Gelatin & Nøtter