Restaurant Flo

Opptil 60 personer

Kveldens 3-retters meny vil ha et utvalg fra sesongens råvarer. Med Hustadvika Havhotell sin naturlige beliggenhet er det kort vei til lokale delikatesser. Her skal det være noe for alle og enhver. Samle vennegjengen, familien eller kollegaene dine for en helaften ute på havgapet og nyt en finere middag. Har du noen allergier tar vi selvsagt hensyn til det.

Havets beste

3-retters fra kl 19.00
4 selskapslokaler

Her ute ved kysten, midt i et av verdens største matfat, har vi god tilgang til fisk og skalldyr av ypperste kvalitet. Responsen er svært god. Sjømat er populært. Her hos oss får du både tradisjonelle retter, og nye retter med nye smaker. Kokkenes fantasi og lekelyst er godt utviklet.

Velkommen til havhotellet!

Deilige matretter med lokale råvarer

Bryllup

Bryllupsdagen er en av de store minnerike dagene i livet! Legg den ut til havgapet og Hustadvika Havhotell som gir en flott ramme for den store dagen. Det er mye som skal planlegges som bla. meny, bordoppsett, musikk, og overnatting og det er lov å være nervøs foran en slik begivenhet. La oss hjelpe deg med planleggingen – så kan du gjøre andre ting.

Klassisk oppdekning i selskapslokale

Selskap og jubileum

Selskap, feiring og markering av en spesiell anledning er alltid hyggelig. Vi har lang og god erfaring og lokaler med god plass som kan tilrettelegge med god avstand mellom hver gjest. Skulle det være ønskelig så kan hele Hustadvika Havhotell leies eksklusivt til lille selskap.

Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta kontakt med oss og vi skreddersyr et opphold til deg!